Kategorier
Stockholm

FF Grepen

Hoppas ta mig ut i skogen senare under dagen. Behöver vila från datoreländet. Och det ser ut att bli en fin dag, vädermässigt.

Kamera & Bild ägnar flera sidor i att senaste nummer åt skicklige naturfotografen Claes Grundsten. Jag träffade honom på Gotska Sandön, han var där för att ta kompletterande bilder till en bok, jag var där med Stockholms Ornitologiska förening.

Den här bilden har goda möjligheter att, tillsammans med en av bilderna i går, komma med i boken Fönster. Känner att jag borde ta itu med den saken innan jag tappar bort bilderna för gott.

I samma tidskrift ser jag en annons för fotoresor till bland annat Färöarna. Dit hade jag kunnat tänka mig att åka, eller till Shetlandsöarna, om jag varit en rik pensionär. Nu får jag åka till Nackareservatet istället. Inte fy skam det heller om än inte lika exklusivt.

Får en ny följare på Insta. Namnet är med kyrilliska bokstäver, men beskrivningen av personen går att översätta: Generalsekreterare på Murino Alltid i anspråk Lever livet i vit fisk.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”FF Grepen”

Stängt för kommentering.