Kategorier
Stockholm

allihopa

Konsulterar min norske husläkare Alve Don beträffande huvudvärken och den utfärdade ordinationen hjälper väl något.

Tar igen mig i bingen efter frukost. Skuttar sen upp och sätter ihop en bok med hjälp av Blurb´s program, ”Fönster”, 26 sidor. Ser riktigt bra ut! Ska sen kolla hur jag gör den på Books on Demand och jämföra priset. 444 kr exklusive skatt och frakt på Blurben. Dyrt, som alltid! Sen kan jag ju avvakta deras vanliga erbjudande om minst 30% rabatt och då blir det ju 311:-. Överkomligt! En fördel med Blurb är ju att du kan lägga upp boken på Fejan via länk, så folk kan bläddra i den. En idé är ju att göra ett ex på Blurb, men eventuella fler exemplar på Books on Demand. Värt att undersöka.

Var i ett tidigare blogginlägg nyligen lite negativ till det senaste bildskapandet. Men tillsammans med de två fönsterbilderna är det här en tredje bild från de senaste dagarna som jag är väldigt nöjd med. Gjord med min iPhone, för övrigt.

Planerar att förlägga dagens 8k på stan, närmare bestämt Gamla stan och upp mot Sergels torg och Sveavägen. Föreslår Mr Sam Arkand en rendez-vous.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”allihopa”

Blurb vore kul. Blurb!!! Mr Sam Arkand en rendez-vous? OK, konstigt, men min kärleksresa började i Samarkand och pågår fortfarande.

Stängt för kommentering.