Kategorier
Stockholm

Ett minne ljusblott

Mycket folk på bussen mitt på dagen. Munskydd är ett minne ljusblott. 

Får svar på min Lightroomfråga på Fejan och bollar sen fram och tillbaka. Allt medan jag uppför mig kontrollerat i Nackaskogarna.

I dag får jag problem med en kontroll. Den skulle finnas på en så kallad punkthöjd varav det fanns många och kontrollen fanns till sist på den absolut pyttigaste av dem. Men det är bara att bita ihop och tröska upp och ner och hit och dit tills man hittar rätt. Hinner med tio kontroller och tar totalt 15 113 steg.

Damernas OS-fotbollsfinal flyttas till kl 14. Ett självklart beslut som borde kommit tidigare. Det påverkar däremot en planerad bangolf med barndomskamraterna kl 16.30. Vi tar golfen så snabbt vi kan efter fotbollen och sen blir det kanske en sittning på boule & berså. Jag hade tänkt att promenera in, men det går ju inte nu utan mina 8 k måste avklaras före fotbollen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021