Kategorier
Stockholm

Tangping i dag?

Tangping – ligga platt, är en minitrend bland yngre kineser som inte vill jobba 996, det vill säga från kl 9 till kl 21 sex dagar i veckan. De hoppar av jobbet helt enkelt till partiets ilska, som menar ”bara den som jobbar hårt blir lycklig”.

Kom nästsist på 70 slag när vi Finnbergsgänget återupptog vårt minigolfspelande efter uppehåll på kanske 40-50 år.  Stundtals svagt puttande och då då en oförmåga att slå rakt.

Under tiden kopieras Lightroommappen till externa hårddisken och det blir klart medan jag sover. Sen är det nåt trassel med Adobe, får jag ett meddelande om och jag behöver uppgradera utrymmet i iCloud.

Har tangerat mitt rekord, 26 dagar i rad över 8 000 steg. Skippar nog tangping och försöker klämma 8 k till, trots hotande regn. Men, det ska göras också, så vi får se.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021