Kategorier
Stockholm

Ny vecka, nya omöjligheter

Måndag, ny vecka, nya möjligheter. Eller fortsatta omöjligheter? Och i slutet av veckan, tillbaka till eleverna. Det ska bli kul att träffa dem igen.

50% risk för regn hela dagen från kl 9, förtäljer för övrigt väderappen, men den är inte att lita på. Det är fortsatt torrt i skogen så det vore ju gott med en veckas ihållande regn. Kanske funkar det för trattkantarellerna då?

Har den här bilden som skärmbild på nya datorn. Magnifik!

Har nog konstaterat att alla bilder finns, det är ”bara” att få in dem i biblioteket. 131 145 foton ska finnas, är det senaste. Mitt försök att flytta upp en mapp i hierarkien hade ingen omedelbar effekt. Ska nog prova att starta om eländet från katalognivå och se om mappen kommer med då.

Annars ska jag sätta ihop en powerpoint om hösten, tänkte jag. Det stod på gårdagslistan men blev inte av. Och försöka få utskrifterna att fungera från nya maskinen. Med fotoskrivaren går det, inte med kontorsvarianten via wifi.

Inte sjutton skriver den ut, den ljuger mig rätt upp i nyllet. Ger mig den på att UPS har ett finger med i spelet.
Allmänhetens tjänare? Tjenare!

Pension i slutet av veckan, kanske har man råd att dricka kaffe en månad till?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Ny vecka, nya omöjligheter”

Hörnu min ivrige granne, det låter bra det där. Har du tagit den fantastiska Stockholmsbilden på ditt bord?

Stängt för kommentering.