Kategorier
Stockholm

Sergelböj

I centrum behöver man redan gräva upp den nyanlagda gatan. Lägsta anbudet- syndromet igen? Allt medan det duggregnar i New York-natten. 

Börjar se gnagare lite väl ofta nu. Råtta 2 var ute och morgonkilade vid Globen T när jag passerade med tuben.

Kul att få vara med favoritklassen en hel dag men det tog hårt. Huvudvärk från lunch ungefär, lättade något när vi var utomhus.

Får et brev från PostNord som meddelar att mitt paket har kommit till Sverige. Nu behöver jag betala 153:- i tull och moms före 1/9, annars skickas det tillbaka. Har ingen aning om vad det är för något, kommer inte ihåg att jag beställt nåt. Borde ha nämnt det i bloggen i så fall, nån läsare som vet? Kollar postnordappen men där kommer inte upp nåt paket. Hittar ett telefonnummer på deras momsbetalningssida, så jag får ringa på måndag.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Sergelböj”

Nej jag vet inte att du har beställt något, har du frågat vad det kommer ifrån och vad det är så du inte blir påprackad nåt? Det du vad det kostar?

Försökte skicka ett meddelande till deras kundkontakt men fick ingen bekräftelse på att det gick iväg. Ska ringa på måndag, när jag är ledig. Tullkostnad 153:-, i övrigt vet jag inte. Om jag beställt nåt bör det i tid ha varit tidigast i juni och då började jag ju skära ner alla utgifter, så det verkar lite konstigt.

Tjena Matti! Även jag fick ett mejl från Post Nord. Jag skulle iallafall bara pröjs tjugo spänn. Annars kulle försändelsen gå tillbaka. Tack och hej med det.
Roligt att du blev så mottagen av eleverna i går när de fick veta att du var tillbaks.

Stängt för kommentering.