Kategorier
Stockholm

Elefantfylla

Kör min vanliga stil, med relativt tidig uppgång och frukost, sen tillbaka till bingen för nån timmes vila. Därpå blogg och bilduppladdningar och annat fix, till förmiddagskaffet. In till stan strax efter kl 12.

Ny lag i Sri Lanka: Förbjudet rida elefant på fyllan. Bra att veta om man skulle åka dit så man inte åker dit. 

I dag siktar jag som sagt på Galleri Korn, via S:t Pauls, Wollmar Yxkulls och Horns.

Skrämmer upp en gråhöger och iväg en rörhöna i träsket Är glad att den sista inte är en sumphöna för jag vill ha ett foto av den senare. 

Löfven avgår i höst, ett bra exempel för resten av de sorgliga skepnaderna till partiledarna. Tyvärr, om inte Reformisterna får genomslag, så lär nån annan högersosse ta över. 

Får en inbjudan till Konsthallens 20-års jubileumsutsällning. Kostnad 750:- och ett pass på galleriet. Tål att tänka på. Säljer jag nåt går jag med vinst, annars blir det ju förlust. Och sen bekymret att välja max tre bilder. 

Galleri Korn så, och Hanna Nerströms fina teckningar. Vi har ett litet artists talk, jag visar Shaun Tan´s bilder och det visar sig att vi båda jobbar på skola och att hon som fackombud väl känner till min skola och rektor.  

Påbörjade redan nu min 2021 i färg, vill inte glömma några bilder även om alla jag gillar inte kommer med. De svartvita är knepigare, men jag tar mig an dem också, endera dagen.

13 699 steg.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Elefantfylla”

Uppfriskande rolig, igen: ”Förbjudet rida elefant på fyllan. Bra att veta om man skulle åka dit så man inte åker dit.”

Stängt för kommentering.