Kategorier
Stockholm

Då så

Vet inte riktigt hur landet ligger, om mina kollegor tänker på mig som möjlig sjukvikarie. Egentligen räcker det med mina två fasta jobbdagar, och skulle jag ringas in som vikarie är det i de klasser jag jobbar i som jag helst vill vara. Iallafall tills jag lärt mig namnen på ”mina” elever. Det blir visserligen ett ekonomiskt tillskott att hoppa in som vikarie, men nu har jag anpassat ekonomin så jag nog hankar mig fram ändå. Ser sen att jag inte finns med på skolans vikarielista. Då så!

Då har jag ju gott om tid för annat, till exempel fönsterboken. Tre bilder till ska petas in. Och ett omslag ska fixas och det är väl den idén som fattas mig just nu.

Sen väntar jag med spänning på svar från PostNord angående de tullavgiftsbelagda försändelserna från utlandet jag inte kan minnas att jag beställt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Då så”

Stängt för kommentering.