Kategorier
Stockholm

Rejected

Kollar Nordea och allt verkar vara okej igen, inga pengar borta.

Inget svar från PostNord angående mina ”paket från utlandet”. Går åter in på postnord.se, ena försändelsenumret finns inte att spåra, för den andra får jag beskedet:

”Detta är en import-försändelse

Klicka på knappen för att komma till betalning av moms och deklarationsavgift”.

Vilken knapp? Finns ingen! Får sen två påminnelser med dagens post.

La upp bilden nedan på Flickr, där det finns en mängd olika grupper för bland annat gatufoto. Jag är inte så förtjust i gatufoto som visar rslumpplåtad människa på stan, eller någon person som sticker ut på ett eller annat sätt (även om det finns fotografer som gör just det bra), utan jag vill hellre ha en miljö eller en komposition som är intressant. Eller, sällsynt i dag, människor som interagerar med varandra. Sen tar jag ju såna gatufoton själv, som jag ogillar.

A Matti rejected the group ”Street photography – Fotografia di Strada”.

Justerar omslaget till min kommande publikation ”Selected windows”. Apjobbigt på gamla datorn, som snurrar för minsta kommando.

Har då och då nämnt min glupska dammsugare som slukar det mesta i sin väg. I går skulle jag suga upp spill efter kaffemalning och lite brödsmulor och vips sög den in en liten kökskniv, som den dock satte i halsen. Går dock att få den att kräkas upp den.

Tar min 8 k-promenad, möter på stigen en vit katt som skrämd springer iväg åt andra hållet. Tror det var Maja Räddnos.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Rejected”

Stängt för kommentering.