Kategorier
Stockholm

Kungsbron 10 mm

Sitter och gör eget arbetsmaterial med fina färgbilder. Sen slår det mig: har skolan en färgkopiator? Tror det, hoppas det, annars har jag lagt ner en massa jobb i onödan. Har några sidor att göra klart före fredag.

Funderar över hur/om jag ska fortsätta mitt motionerande. Nackdelen är den tid det tar, fördelen är fysiskt och mentalt välmående. 1177.se rekommenderar: ”Du som är vuxen rekommenderas att göra någon form av aktivitet som är måttligt ansträngande minst två och en halv timme varje vecka”. Det är ju ingenting, jag har ju kört över 11 timmar per vecka i sju veckor.

Ringer PostNord angående mina utlandskommande försändelser, den ena är högst sannolikt Frames Magazine. Har hittills inte behövt betala importmoms och deklarationsavgift för den. Innehållet och avsändaren för den andra försändelsen är oklart, gick inte att se. Nu går tullen genom innehållet i det första, sen betalar jag den. Trevlig kundtjänsttjej, för övrigt!

Tullens granskning skulle ta fem minuter, tar betydligt längre tid.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Kungsbron 10 mm”

Stängt för kommentering.