Kategorier
Stockholm

Utställt

Det tar drygt två timmar att få tulldeklarationen av utlandsförsändelse nr 1 klar och jag swishar till sist de 93:- som krävs. Det innebär att jag betalar ett påslag med 75% på Frames Magazine, känns inte bra. Försändelse 2 struntar jag i, går inte att få reda på vare sig avsändare eller innehåll. Är lite nyfiken, men inte tillräckligt för 153:-. Läser sen:

Knarkbreven blir allt vanligare på postterminalen

Tänk om nån skickar knark till mig och sen plockar upp brevet när jag betalt avgiften.

En av mina gamla elever börjar chatta med mig via Teams. Klassen sitter med iPads vad det verkar utan syfte så han passar på att kolla hur det är med mig.

Förlägger dagens motion till innerstaden, utan krav på prestation egentligen. Men när jag ändå håller på kan jag ju ändå se till att hålla nivån. Det blir lunch med Lemmy N. Kainen på Blå Dörren, proppus mättus. Kollar sen Galleri Kontrast och DN-fotograf Turessons starka bilder bland annat från några av klotets oroligaste hörn. Släpps sen in på det nya Galleri Fotografi Hornsgatan 42, av galleriföreståndare Bernt Lindgren och surrar lite ditt och datt om utställningar och hans tankar. Öppnar den 15 september.

Avslutar med ett besök på Konsthallen där Karl Robert Pettersson, uppväxt på gården Hemmesta torp, visar bilder ur släktalbumet hur det såg ut där under 1900-talet. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021