Kategorier
Stockholm

Silltrut & Sthlm

Bör kanske vara mer effektiv de få timmarna jag över huvud taget gör nåt vettigt. Är det inte nåt roligt skjuter jag gärna det framför mig. Som att kolla skattejämkning till exempel. 

Senarelägger därför min stadsutflykt med nån timme och får så mer tid på mig. 

Ett par bildpass ska planeras och ett par kahoots göras. Och skiten med Lightroom. Och jag behöver diska. Och videon om kreativitet ska jag försöka se klar, handlar om att hitta bort från ”motorvägen”. Tycker väl att mina bilder, undantagen den nedan, är rätt off the highway..

Stegandet fortsätter, i dag Henriksdal – Medis – Slussen – Medis via en och annan omväg eller omgata eftersom det är på stan. Köper maskeringstejp på Nordins, Söderhallarna. Att tejpa elevernas målarpapper med. 

Funderar på vart folk tar vägen när de inte längre syns på nätet, som Claes, eller som Wilf i Manchester, Rickard, Hanna och några till.

Kollar SEO för min blogg:

  • Innehållslängd Detta är långt under det rekommenderade lägsta antalet ord.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.