Kategorier
Stockholm

FFFffffff…

Motionstävling pågår längs stadsgårdsleden och över Guldbron, om än i omvänd riktning. Läser på anslag att det är Stockholms halvmaraton, det hette Stockholmsloppet när jag deltog. Promenerar Slussen-Kulturhuset t o r längs olika gator. 

– Du! Hon har bajsat! En mamma kommunicerar läget med sin man som just inhandlat förfriskningar i kiosken intill. Han spejar nu desperat efter en lämplig toalett för åtgärdande av den sanitära olägenheten.

Kommer fram till Kulturhuset och åker upp till Galleri 3, eller vad det heter.

Jag har aldrig uppmärksammat när man ska anmäla sig och har tidigare hört att man måste hänga på låset för att komma med då platserna ryker illa kvickt. Samma sak denna gång, utställningen kommer som en total överraskning. Fria stofilers exhibitioner brukar sällan vara en fröjd för ögat, snarare tvärtom, men är denna gång rätt okej.

När jag kommer ut har det just regnat men jag kommer torrskodd tillbaka till Slussen.

Möter ett gäng Jesus Kristinas lärjungar nedanför slottet. Undrar vad det är för gäng.

Får cirka sex bilder rejected från en gatufotogrupp på Flickr och lämnar den gruppen bums. De kan köra sin lunchrastgatufoton!

Läser att nån illasinnad i Malmö lagt ut bullar med metallbitar i som hundar sen käkar upp. ”Polisen har upprättat en anmälan om förgöring…” Förgöring?

Sen regnar det igen medan jag sitter på hembussen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.