Kategorier
Stockholm

Conversation over conservation

Tiden går rätt fort när jag är ute och stegar, trots att jag är ute cirka 90 minuter eller mer varje gång. Går och tänker på allt möjligt och ingenting. I dag samlar jag lite löv för hösttemat, behöver ha en conversation over conservation, hur bevarar man dem? Glycerin, har jag för mig. Och det stämmer.

Senast jag kollade bokskapande i In Design med hjälp av Blurbs plug in behövdes en Rosetta mode-installation. Lyckades inte begripa hur jag skulle göra, men när jag i dag laddar ner blurbpluggenen går det. Bara att köra på som tidigare alltså. Men jag ska nog testa Books on Demand också.

Hattifnattarna är på sin vakt.

Bloggen jävlas plötsligt, vill inte tillåta mig att lägga till en rubrik. Varför? Nå, det ordnar sig efter en stund.

Champions League-kväll även i kväll, Liverpool bland andra. Ser kanske bara första halvlek.

8 605, för övrigt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Conversation over conservation”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.