Kategorier
Stockholm

Ute eller inne?

Startar gammeldatorn för att om möjligt fixa problemet med Adobe men får bara en svart skärm med en snurrande badboll i ena hörnet där muspekaren var senast jag såg den. Startar om om hoppas på det bästa. Det funkar och jag skickar iväg Fönsterboken, det är ju bara för min egen skull så jag lägger inte ytterligare möda på att finslipa eller ändra på nåt. Skulle ju bara bli irriterad på långsamheten och badbollandet. 320:- med 35% rabatt och fri frakt. Nu behöver jag få ordning på den nya datorn så jag kan fortsätta eventuell utgivning från den. Kräver ”Rosetta-mode” om jag ska fortsätta med Blurb. Jobbigast blir ju med bilderna som ligger överallt och inte går att nå från Lightroom.

Är hunden ute eller inne?

Känner lite för att bli irriterad, kanske uppfinna nya svordomar och sätter mig därför med Lightroom för att leta bilder och mappa dem för framtida ändamål. Tänker mig nu i enklaste magasinform, typ svartvita bilder, svartvitt gatufoto, mina samlade ripped and torn, bästa färgbilderna, street abstract med flera kategorier jag inte kommit på än. Räknar med att orka en halvtimme ungefär.

On September 14, New Zealand’s Māori Party filed a petition to change the country’s official name to Aotearoa. Självklart! The Island of the long white cloud!

Mer palindrom:

Märk stupid abrakadabra: Ur fin ränsel lyfta rappa japaner samma mimosa som i mammas rena pajapparat fylles när ni fruar bada karbad i putskräm.

Ingen stadsutflykt i dag, kommer alltid hem med en besvärande mängd bilder, alla bra, varje gång. Nu får det bli en lokal promenad istället.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

3 svar på ”Ute eller inne?”

Me for ”FÖNSTERBOKEN”. Den vill jag gärna se. Älskar fönster! Man ser ut och man er i bästa fall in. Och då kan de se jäkligt vackra ut.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.