Kategorier
Stockholm

City circle

I dag kan det bli en utflykt till Centralstation och SL:s mottagning för nytt 90-dagars och nytt kort. Eller så blir det nåt helt annat. Lite tråkigt att promenera samma väg igen.

På Facebook kollar jag ”Min årsbok 2020” där alla bilder jag petat in på Fejan det året kan beställas som en bok. Minns inte exakt men det var kanske 57o bilder och det skulle kosta närmare 800:-. Lite kul att se bilderna, men alla vill man ju inte ha med. Däremot skulle man kanske kosta på sig en mer omfångsrik årsbok med fler bilder än bara de bästa.

Letar mju-batterier som en tossing. Bör ju ha lagt dem på ett smart ställe, men de är små, de rackarna! Hittar ett i rätt storlek, men det gick ut 2014, så det kan det ju inte vara. Tycker att det borde ligga på bordet, bakom datorer och scanner, men icke. Försöker även kolla på nätet angående skrivarens meddelande om vivid magenta-patronen.

Hittar ett par tre USB-minnen och på ett av dem finns en massa gatufotomappar som jag inte vet om jag har kvar i mitt kvaddade bildbibliotek. Ska testa att överföra dem till nya datorn till att börja med.

Börjar också peta in bilder i ett svartvitt magazine, bestämde antalet sidor till 40 och kommer att ha två bilder på flera, kanske de flesta, sidor. Så det blir ett gäng bilder.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”City circle”

Stängt för kommentering.