Kategorier
Stockholm

Ledig måndag

Måndag igen! Vart tog helgen vägen? Men, inget jobb i dag så jag är fortsatt ledig.

Man funderar, vill jag vara ledig eller vill jag jobba? Egentligen? Det var rackarns kul att lära känna förskoleklassen till exempel, och kul när mina gamla elever kommer springande för en kram. Samtidigt som det tar tid och kraft från annat jag skulle vilja göra. Tror jag får ta det som det kommer, behöver de vikarie som ställer jag upp. Behövs jag inte, är det lika skönt. Särskilt som jag slipper häcklas av gnagarbarn och -kollegor. Men Malmö torskade mot Mjällby och Djurgården leder fortfarande allsvenskan.

Då ska jag fundera på när jag vill gå på de däringa art fair som är på gång. Och jag har lite annat att ta mig för också, om jag skulle ha lust.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Ledig måndag”

Skön ledig måndag. Man kan inte ha på media, Lars Wilks död, han var så underbar. Inte för att jag tycker muslimer har en bra syn på det sociala livet, men att angripa dem på det sätt som Wilks gjorde är bara dåligt. Inte ett sätt att få dem ense med övriga världen. Att provocera hjälper ingenting alls.

Stängt för kommentering.