Kategorier
Stockholm

Välkommen! Fyll i ett…

Bokar biljetter på Supermarket och Affordable art, till torsdag respektive fredag efter jobbet. Av nån anledning tyckte jag att det kunde vara bra att beta av dem när jag ändå är inne på stan. Tänkte inte på att jag släpar på en rygga med datorn och iPad.

Dags för två dagars kneg. En fördel är att jag inte gör av med lika mycket pengar då, en annan är att jag får ihop mina 8 000 steg utan att behöva tänka på det.

Men det är segt att gå upp kl 6! Särskilt som ett rådjur (?) går och säger åååh nånstans där ute kl 2.45. Har för övrigt aldrig hört en så ljus röst på ett rådjur förut, bara det dova skällandet.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Välkommen! Fyll i ett…”

Åh, du kör med öppet fönster, ah h rådjur, de skriker ju liksom. Jag trodde en gång när jag bodde vid vattnet på Tappström att någon höll på att drunkna, som mänsklig röst liksom. God jobbdag och galleridag.

Stängt för kommentering.