Kategorier
Stockholm

Rimma på limma 

Hoppar av vid Henriksdal för att ta nedanstående bild vid Fotografiska. Vid Slussen ropar en vakt på mig tvärs över vägen. Han vill hjälpa mig rätt då han tror att jag vill komma upp på på guldbron. Och då går jag ju fel väg. Men det ska jag inte, jag ska ju gå via centralbron.  ”Det är många som går fel”, säger han. Oh no not me, I never lost control… 

Passerar under centralbron samtidigt som ett tåg passerar över densamma. Satan vilket oväsen!

Bild värd en omväg? Nja!

Hjälper en turist att hitta de femhundra sista metrarna till Gamla stan. 

Köper en limpistol på Classes. Nu kan jag börja rimma på limma.

20 kilo skrivare anlände kl 18.45.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Rimma på limma ”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.