Kategorier
Stockholm

Jag sökte ett liv men hamnade Någon annanstans

Några få molntussar blott på den blå oktoberhimlen. Lite blåsigt ett tag. Tar Torkel Knutsson upp från Söder Mälarstrand och hamnar så småningom någon annanstans. Så heter utställningen av pandemibilder(?) på Timmermansgården. 

A Tiberg.
A Tiberg.
Urban Myrefors.

Letar mig tillbaka österut via Söderhallarna där jag köper en silverpenna på Nordins. Utifall jag inte skulle ha någon, vilket jag tror att jag har. Vad det egna fotograferandet belangar kommer jag hem med en blandning av stockholmsbildet och de vanliga abstrakta. Och visst har jag redan en silverpenna, en exakt likadan.

Jag sökte ett liv men hamnade Någon annanstans.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Jag sökte ett liv men hamnade Någon annanstans”

Ser att du också gjorde ett besök på Timmermansgården. Ömsom vin och vatten skulle jag vilja säga. Boken i fönstret hamnade även på mitt minneskort.
Jag väldigt impad av ditt promenerade!

Det är alltid ömsom vin eller vatten när man går på utställningar med flera fotografer/konstnärer som ställer ut. Det var en typisk pandemistämning över bilderna, tycker jag. De jag gillade är de jag tog med bloggen.
Beträffande promenerandet så är det jobbiga att komma iväg, när jag väl kommit igång går det bra. Tänker bra under tiden jag går.

Stängt för kommentering.