Kategorier
Stockholm

Spegling

Tänkvärt:

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

5 svar på ”Spegling”

Snippa och tjej eller inte, jag tycker Wilks var DUM i huvudet. Testa gränser, vaddå? Blir så jävla förbannad, hur dum får man bli? Vad skulle hända om Jesus sattes ut som rondellhund, man måste för fan respektera andras religion. Även om många av muslimernas livsregler strider mot vanligt svenskt förnuft, ge fan i de heliga. Nu fick jag säga vad jag tycker, någon gång. Jag mår illa av allt daltande med Wilks.

Det, Wilks, blir lite mer komplicerat när man läser fler artiklar om honom. Rondelljycken är skit ur alla synvinklar jag kan komma på. Och det finns provocerande bilder på Jesus också. Men det är för mycket islamofobi och -hat i den här diskussionen.

Glöm min upprörda kommentar, jag vågar inte säga vad jag tänker, vill inte sticka mig med någon.

Tror inte någon av mina få läsare blir så störd av din kommentar att de försöker lista ut vem som döljer sig bakom ditt IP-nr.

Tack, jag ville inte heller läsa artiklar om det, för jag följer bara mitt intuitiva tycke och det är privat.

Stängt för kommentering.