Kategorier
Stockholm

Färgskum

Läser nu en gammal Agatha Christie, Dolken från Tunis. Hercule Poirot är en skön snubbe!

Färdas i morgongryningen över Skanstullsbron och ser en arla simmare plaska i Eriksdals stora bassäng.  Snett mittemot sitter en morgonmedicinerare med sin dosett och en flaska vatten.

Får ett kuvert från min närmaste chef före lunch. Vågar knappt öppna då jag befarar att det innehåller ett negativt besked om vårterminen. Nej då, det var besked om min nya lön. 

Eftersom det är Fed ex som ska leverera min fejanbok, klarar de inte att lämna den utanför dörren som vi kommit överens om utan lämnar en lapp: ”du var inte hemma”. Ringer deras kundtjänst. ”Jag ska kolla, häng kvar!” Och minuterna går. Sen får jag lyssna på musik i 15 sekunder. Hänger kvar i luren, de vill väl att jag ska ge upp. Sen blir jag bortkopplad. Ringer upp igen. ”Jag kan tyvärr inte lösa det i dag ute för ta det i morgon”. Skitföretag!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.