Kategorier
Stockholm

Kreditkort, kreditkort, kreditkort…

Får för mig att kolla New York-hotell och hittar ett som har ett fyrabädds- och ett sexbäddsrum. Kan dock inte se bilder på faciliteterna, sannolikt på grund av någon inställning jag gjort. Noterar betalningen: ”Boendet tar emot kreditkort, kreditkort, kreditkort, kreditkort, kreditkort och kreditkort. Ingen kontantbetalning.” ”Kreditkort” upprepas sex gånger, avser kanske sexbäddsrummet?

Cirka kl 14.30 ringer det på dörren och där står en snubbe från TNT/FedEx med min bok. Han förklarade att han hatar att lämna såna här försändelser som saknar telefonnummer. Jag förklarade att han hade tur som kom innan blippsystemet införs. Då behövs ett telefonnummer för att komma in. Vi har precis fått det där jag bor, man vet ju inte vem som ringer. När sätts det igång? När alla hämtat sina blippar. Haha, en klassiker! Kul att träffas, Matti! Hej då!

Boken med ett skapligt gäng av mina publiceringar på Fejan 2019-2020 håller absolut bra klass kvalitetsmässigt. Kul att blir påmind om sina bilder.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Kreditkort, kreditkort, kreditkort…”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.