Kategorier
Stockholm

PRO

Mejlar airmee och efterlyser min försändelse och HiFi-klubben om huruvida det är möjligt att streama från datorn till gamla stereon. Mejlar även frågan hur jag får ett nytt covidbevis till E-hälsomyndigheten. Kollar sen deras FAQ och laddar ner ett nytt. Man kommunicerar!

Är osugen på att bege mig ut i det annars soliga vädret och kvarblir hemma och inomhus. 

Streamar Anna von Hauswolffs Ugly and vengeful genom Beosound, underbar!

Fotbollsallsvenskan slutar i moll, MFF vinner och Råttorna kommer tvåa. Djurgården fixar en europaplats som trea och med tanke på tipsen före säsongsstarten, att DIF med många tunga spelartapp och många nya att spela ihop skulle bli ett mittenlag, kanske man ska vara nöjd. Det som fattas är en pålitlig målskytt. Kolla runt på avbytarbänkarna i Europa efter en ny Sören Larsen!

%d bloggare gillar detta: