Kategorier
Stockholm

Mossa på plåtvägg

Sannolikt färdigjobbat för i år. Den tionde januari börjar vårterminen för min del. Då har skolans personal studiedag och jag är på fritids för de elever vars föräldrar inte kan vara hemma.

I dag ska jag försöka fixa installationen av nya musikmojängen. Laddade hem den tillhörande appen som innehåller en installationsguide, den säger Gå till appen för inställningar Du behöver ansluta din iPhone till den spelare för att kunna installera den. Gissar att det avses bluetooth och ansluter den där. Det är på steg 2 det skiter sig: Gå till Wifi & välj din spelare. Din spelares hotspot kommer att heta något i stil med PULSE-FLEX-23A4. Ser inget sånt när jag går till Wifi i inställningar. Kollar manualer och videor, alternativa installationer, utan att det hjälper. Man har kul!

En vernissage har jag att hinna med denna lördag, inklusive lite fotograferande, kan man hoppas.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021
%d bloggare gillar detta: