Kategorier
Stockholm

Connecting

Plötsligt får jag ett stadigt blått sken på manicken, indikerande ”Connected to Network – ready to use with BluOS App”. Pluggar in teven och stereon, den senare med en sladd med två kontakter som visar pil in respektive ut, och inte röd eller vit som mina andra sladdar. Vet varken ut eller in. Som vanligt, när något är för bra för att vara sant… Tillbaka till ett blinkande grönt sken som betyder connecting to network, men fortfarande ingen skymt av spelaren i wifi-inställningarna. Ja ja, kommer måndag kommer råd.

Annars ägnar jag dagen åt att förbereda för sängleverans innebärande städning och omflyttning av sånt som kan vara i vägen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Connecting”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: