Kategorier
Stockholm

Tre kronor

Lite off dag i går. Mycket skärmtid utan att få ut så mycket av det.

Rätt tyst dag också, låter stereon vila. Ser en film på Netflix, ”In the valley of violence” tror jag den heter. Ethan Hawke i den tunnaste av stories. Spelar en förrymd soldat med en massa döda på sitt samvete, har lovat att sluta döda. Kommer till en stad som styrs av sheriff John Travolta och hans testosteronstinne son. Ethan spöar sonen och ombeds lämna stan omgående. Han blir förföljd av den stinne och dennes kumpaner och upphunnen vid nattlägret varvid Ethans hund dödas och han själv blir slängd ner i en ravin för att dö. Överlever dock och återvänder som hämnare. Pang, pang, pang, pang ni är döda! En film värd kanske tre kronor, absolut inte mer.

Det blåser otrevligt där ute, hör jag. 0°och sen nån plusgrad, betyder risk för halka. Ska nog ändå ner till Coop en sväng. Kanske kolla om det går att bli friserad.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Tre kronor”

Javisst fan, va dum jag är, jag har själv använt bilden i en av mina tidningar. Tack för påminnelsen.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: