Kategorier
Stockholm

Ungtrut

Trots att jag tydligt markerat att jag inte vill ha reklam får jag ideligen foldrar från mäklarfirmor i min postbox. De erbjuder styling av min lägenhet för halva priset och påstår att de gör mitt hem ännu mycket vackrare. Kollar jag bildexemplen är det ljusgrått och svart som gäller, så jäkla trist. 

Får tidskriften Språk i postboxen. Förutom intressanta texter om språk, dialekter och ord, finns lite pyssel, jag får 16/16 på ordkunskap. 

Sängen på väg bort, väntar på att boka en tid med transportören.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Ungtrut”

Tidningen Språk, ville jag gärna ha. Patrik är också släkt med släkten, men inte därför, bara för språk är en av mina passioner, uppenbarligen. Reklam tar jag för att gynna handeln, kanske några få procent varje år kan vara för mig, men det räcker bra för dem. Om det är detsamma för många.

Sa upp ett gäng prenumerationer när jag gick i pension, men inte Språk och ett par till. Handlare gynnas av att man handlar hos dem, inte av onödigt användande av naturresurser.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: