Kategorier
Stockholm

Drönare

Mycket liv i media om drönare som setts flyga över skyddsobjekt här och var i landet. Själv satt jag för nåt år sen i Fotografiskas restaurang med utsikt över Strömmen när jag såg nåt mysko över Gröna lund. Definitivt ett flygande objekt och efter ett antal minuter susade det iväg framför mig i hög fart mot Slussen. Minns att jag funderade på räckvidden, hur långt från operatören en drönare kan flyga.

Bland mycket annat gillar jag arkeologi och var en trogen följare av engelska programmet Time Team. Time Team var och är arkeologer och experter som under tre dagar undersöker platser i England av historiskt intresse. Nu poppar programmet upp igen och annonserar nya avsnitt 2022 samtidigt som man kan se de gamla. Det nya verkar dock förutsätta medlemsskap i Patreon, 65:-/100:-/175:- per månad, beroende på vad man vill ha tillgång till. Ska fundera.Tittar på ett gammalt avsnitt under tiden.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2022

2 svar på ”Drönare”

Intressant med arkeologi, skit att det kostar. Är alltid skeptiska till olika betallösningar på nätet. Drönarna gör mig nervös, liksom annat annat som händer i Europa. Har inte snackat med sönerna om det. Inget vi kan göra.

Det finns många vackra foton tagna med drönare. Nu är användandet förknippat med en massa regler och förbud, så det är svårare att göra just det. De aktuella varianterna verkar vara av ett annat, större slag.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: