Kategorier
Stockholm

Våryra

Tar bussen strax före kl halv ett. En bajenhalsduk är på väg till cupsemi mot Elfsborg. Ute i god tid men det ska ju fyllas på vätska. Besöker Galleri Kontrast och Årets bild, pressfotografernas tävling. Det vill säga de bästa av de bilder vi ser i tidningarna. Mycket elände såklart. På Galleri Fotografi visas Horst Tuuloskorpis bilder på barn, tagna på 1970-talet. Det är ju nåt jag vet en del om, även om jag p g a GDPR inte länge kan ägna mig åt barnfoto. Avslutar min stadsutflykt med lunch på S:ta Clara. De har slutat med plankstek men jag får ett erbjudande om oxfilé, bea och potatismos, vilket är så nära man kan komma. Hinner inte med Åmells, prioriterar jackhämtningen. Lagningen av jackan ser bra ut och jag blippar 100:-. 

Kollar Bajen Elfsborg. Är lite yr i bollen men det blir lite bättre framåt kvällen. Kan det ha varit vernissagevinet?