Kategorier
Stockholm

Badfönster

Dags för ännu ett av många fönster. Gillar ju ljus genom glas, plexi, plast, galler, whatever och det får gärna vara lite skitigt. I den här bilden blir det bakre fönstret som en bild i bilden. Hade gärna haft ett kraftigare tele för att plocka ut den detaljen.

De sista födelsedagshälsningarna trillar in på Fejan, det blev ett gäng ändå.

I dag blir det att softa hemmavid. Djurgår´n lirar boll mot MFF kl 14 och jag siktar på att hinna med en del småfix både före och efter.

2 svar på ”Badfönster”

GRATTIS på födelsedagen! Jag förstod det var din födelsedag. Men jag går inte in på din Feja, men än då och då, eftersom jag inte är värdig att få vara din vän där. Håhåjaja. Jag skulle väl har en mer konstnärlig profil i så fall. Men din blogg läser jag varje dag. Tydligen

Stängt för kommentering.