Kategorier
Stockholm

Snopp 18

En arkeolog skrapar jord i en grop vid Slussenbygget. Ser ut som om nån trägrej sticker upp. Går från Slussen till Hornstull via Norr Mälarstrand. Mycket postpandemiskt folk ute. 

Gör ett försök att diktera mina anteckningar, det går sådär: ”Vid fors håll är en snopp 18 och släppa mig får se jag känner att han slipper byta mitt kort han beteer sig sedan vidare eftersom det lever och lever klassen är min melodi.”

Det jag sa var ungefär: ”Vid Hornstull är en snubbe artig och släpper mig före. Sen känner jag att han slinker genom på mitt kort. Sen beter han sig märkligt nere på plattformen. Men leben und leben lassen är min melodi.” 

Ingen deklaration i postboxen i dag heller, får undersöka hur det förhåller sig, i morgon.

2 svar på ”Snopp 18”

Stängt för kommentering.