Kategorier
Stockholm

Skulle gått till …

Appen har lovat regn hela dagen men ändrar sig till efter lunch. Tänker mig kanske en lite shoppingrunda till City ändå.

Håller tummarna för att semesterkameran ska dyka upp från ingenstans. Läser att Taiwan är stora på halvledare, den där kritiska komponenten som finns i bilar, mobiltelefoner och kameror bland annat och som det är brist på för närvarande. Speeda upp, Taiwan!

Djurgården vinner borta i Rumänien mot Sepsi med starka 3-1. Och i kväll startar Premier League!

2 svar på ”Skulle gått till …”

Du pratar om halvledare som om du inte har en aning om vad det är. Jag har jobbat på halvledardelen av Ericsson i 22 år, med information om dem och som journalist. Dags för mig att skriva en artkel till svenska folket om halvledare.

Jag har läst vad halvledare är men min blogg är inte för faktatexter. Det viktiga är att det ör ont om dem och att det får konsekvenser för många tillverkare.

Stängt för kommentering.