Kategorier
Stockholm

Grovsopat och klart

Datormusen vägrar samarbeta, jobbigt! Pirrans högra däck svårpumpat, jobbigt! Livets små förtretligheter. Till sist kommer jag iväg i två vändor till grovsophämtningen. Dumpar en gammal kontorsskrivare, en kasse oljefärger, en kasse kläder, en låda med pärmar, två mindre lådor med böcker. En droppe i havet. 3/12 är det dags igen. Klibbigt ute och till sist får jag en regnskur i skallen. 

Regn betyder att det blir halt i skogen, får knata ihop min motion lokalt istället. Betydligt tråkigare. En sväng till Coop blir det iallafall, sen vankas Premier league-fotboll.

Ser att SD i den senaste mätningen är största blåbruna parti. Originalet trumfar oftast kopian. Nu siktar Jimmy Å på att sitta i regeringen om de blåbruna vinner valet. Och fifflar-Uffe lär då få gå.

2 svar på ”Grovsopat och klart”

Jag har också saker att slänga missade det. Kommentaren om SD, fifflar-Ulf. SD som lurar en hel nation, skulle det vara bättre?

Var och när har jag uttryckt att jag tycker SD är bättre?! Däremot tycker jag inte att skillnaden mellan SD, KD och M är särskilt stor. Tillsammans håller de på att göra vårt land till ett minitrumpland, ett Egoland. Tyvärr är väl inte S och C helt sanningsenliga heller.

Stängt för kommentering.