Kategorier
Stockholm

Plexisol

På Moderna var det Hilma af Klint och hennes grejer har jag sett så jag ville inte betala entré. Och inte hade de William Klein i sin butik heller. Tittar in på Hotell Lydmar som planerat och beser Hannah Modighs fina bilder, av vilka jag nog tror att jag sett de flesta. Gillar det dock.

Knallar Skeppsbron till Söder och Götgatsbacken/Götgatan och Åsögatan till Konst-ig. De har en William Klein-samlingsvolym för 450:- och det vill jag inte ha. Strosar ner till Kajsas på kajen för en kaffe och panini i solskenet. 

Konstaterade för nån dag sen att jag är lite mätt på fotograferandet efter New York. Kommer ändå hem med dussinet bilder av typiskt mattislag.

Beträffande min timredovisning har ansvariga kommit på en ny modell , innebärande att det härefter skall skrivas ett nytt avtal varje dag jag arbetar innan jag kan timrapportera. Så vackert tänkt att ge anställda merjobb. 

%d bloggare gillar detta: