Kategorier
Stockholm

I go to a place…

Gillar texten i kombination med en Red Bull-burk(?), ”Red Bull ger mig vingar”.

Får plötsligt ett gäng sms vilket bör innebära att mitt telefonnummer är tillbaka. Startar om iPhonen men har inte koden till sim-kortet. Det gör inte så mycket då jag ändå inte kommer in på skolans nätverk. 

Annars en synnerligen trevlig dag med kramar från elever från förskoleklass till femman.

4 svar på ”I go to a place…”

Det är ju kul att mina gamla elever fortfarande gillar att träffa mig och att mitt förhållningssätt känns bra även för mina nyaste.

Angående kramar från eleverna, så måste jag nog säga att jag saknar tiden från skolan. Måste även säga att de var mina bästa år i arbetslivet. Så måste jag säga att det roligt att du delar med dig från ditt fotograferande.

Stängt för kommentering.