Kategorier
Stockholm

Dam som pallar

Dam som pallar.

Kommer att sälja mitt Canon EF 100-400 mm men funderar på hur. Via Scandinavian Photo eller privat? Antar att jag kanske förlorar en slant om jag säljer via en mellanhand som ska tjäna på affären. Å andra sidan är det kanske ett snabbare sätt att få stålarna, än att vänta på att en köpare ska dyka upp som kan hämta objektivet ur min hand och swisha betalningen. Nå, det får ligga och jäsa i skallen lite till.

Bevakar sandhamnsvädret, mest mulet och regn när jag är där. Det hinner dock ändra sig, tror det är en regnskur eller nåt bara.

2 svar på ”Dam som pallar”

Tjena Matti! Ser att du funderar på att sälja Canon gluggen. Har en fotovän som var in till Scandinavian Foto för se om de kunde tänkas betala något för objektivet som han hade med sig. De kollade och såg ett dammkorn.. nä de här tar vi inte in. Så knallade till Rajala för att se vad de skulle säga. Visst inga problem. Dammkorn kan man inte från gå att de blir.
Bara ett tips!

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: