Kategorier
Stockholm

WC abstrakt

Helt plötsligt och från ingenstans kan jag inte längre skriva bildtexter direkt under bilden. Hade tänkt skriva att bilden är gjord på Blå Dörrens undre herrtoalett. Kan ju finnas nån som vill se ursprunget IRL.

Fick på nåt mirakulöst sätt igång teven igen. Provade att stänga av och sätta på boxen och burken med några minuters avstängning däremellan och det funkade. Trägen vinner! Kunde därmed kolla när Liverpool fick stryk hemma på Anfield av bottenplacerade Leeds.

Mejlar Sandhamns Seglarhotell och frågar om jag kan komma friluftsklädd till deras finrestaurang. Men det är nåt strul med mejlen denna dag, så jag vet inte om det kom iväg. ”Kom som du är”, är svaret. Men jag ombeds att boka bord vilket jag gör.

4 svar på ”WC abstrakt”

Hoppas jag inte får samma helvete som du med tv-n, när jag och om jag annekterar TELE2-boxen, bredband och Wifi, som styrelsen har gett oss utan att vi behöver betala, går på månadsavgiften. Utan att de ännu inte har höjt avgiften. Jag har bara tvåhålskontakt i väggen, en gammal Wallenstam-kontakt. Det ska vara tre-hål. Därför har jag inte kunnat utnyttja det nya som kom igång i augusti för alla med tre hål. Styrelsen väntar på att kunna göra an samfälld beställning då de vet hur många som behöver tre hål. Detta har nu snart tagit 3 månader, jag har påmint 3 gånger, men de säger jag får vänta tills de vet hur många trehålarekontakter de måste beställa från TELE2. Om jag uttrycker mig milt som tycker jag detta är BESYNNERLIGT!. Ha en solig söndag bland halloweenhäxorna.

Det sitter ett uttag bredvid balkongdörren och det har tre hål. Vet inte hur det kommer sig, inget jag är ansvarig för. Ska kanske byta till Tele2 under VM-uppehållet och efter att allsvenskan är färdigspelad. Då har jag tid att fixa om det knasar sig.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: