Kategorier
Stockholm

Solglitter

Skarpt motljus, jag gillar det extrema och om det blir utbränt och/eller igensotat gör mig inget. Ibland hittar kameran på eget och det blir ibland en kul överraskning. Så, perfekta exponeringar är inget jag nödvändigtvis eftersträvar. Här är det dock som det såg ut, om än i svartvitt. Till vänster öppet hav.

I dag kommer nya linspaketet. Man får vara glad åt det lilla!

4 svar på ”Solglitter”

Tack, Peter! Linspaket är förvisso ett kreativt nyord för objektiv, särskilt ett tele med en massa invärtes glas. Men här avser jag mitt abonnemang på kontaktlinser som kommer i postboxen två par gånger per år 🙂 Hoppas kunna motstå nästa attack av GAS, får se hur det går när det nångång kommer en Fuji XT-6. Eller en iPhone med superkamera.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: