Kategorier
Stockholm

Sandhamn baj najt

Trådutlösaren passade inte till min Fuji XT-4 så det blev att experimentera med diverse inställningar i stället. Med kameran på stativ blev det stadigt ändå och när jag försiktigt tryckte ner utlösarknappen exponerades kameran i typ 15 sekunder och det blev ju hyfsat.

Kollar mina gamla videokassetter. Hittar inte Kevin Costner men väl lite annat, som Dimmornas kaj med Janne Gabin, Nosferatu, Amarcord, Fellini´s Roma, 1900 del I och II och historia, konst, musik och fotboll plus lite till om samhället i övrigt. En rengöringkassett dyker upp med tillhörande sprej. Undrar hur den funkar efter 30 år? Går in på Viaplay på teven och söker på Postman och Waterworld. Den förstnämnda går att hyra för 39:-, den sistnämnda bara att köpa för 139:-. Försöker komma på filmtitlar jag vill se men är dålig att komma ihåg dem. På YouTube hittar jag en massa classic westerns som kanske är vad jag letar efter. Kollar en som heter The last wagon med Richard Widmark. Behöver inte undra länge varför det är gratis: avbrott för reklam cirka var femte minut. Börjar se en som heter Comanche, tror jag kommer tröttna rätt snart.

%d bloggare gillar detta: