Kategorier
Stockholm

”Jobba hemifrån”

Det är nånting i den här kompositionen som tilltalar mig. Det finns en byggnad strax utanför höger bildkant som ursprungligen fick vara med lite grann, men jag ville ge trädet mer plats istället. Gillar parallellen mellan trädstammen och trapphörnet.

Sov väl skapligt trots vinteråskknallarna.

Jobba hemifrån! uppmanar SL. Funkar dåligt när man som jag ska jobba två dagar i förskoleklassen. Börjar kl 8 i dag och tar ut en god marginal för eventuella trafikhinder, innebärande tidig väckning. Vet inte inte om jag ska chansa på att gå till min vanliga morgonhållplats eller ner till centrum. Eller om det är bäst med dubbat, tror nog det ändå. I övrigt full vintermundering.

2 svar på ””Jobba hemifrån””

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: