Kategorier
Stockholm

Plastic fantastic

Får ihop en diger lista att beta av, samtidigt är det tre fotbollsmatcher att kolla. Börjar med att städa efter stubbvältan i går och dammsuger en stund innan min Miele tappar sugen totalt och bara lägger av. Påsen är mer än full, så jag förstån den. Byter påse, men den vill inte starta. Googlar lite och kommer fram till att det bara är att köpa en ny. Tur att man jobbar och tjänar pengar! Medan jag kollar diverse bäst-i -test drar dammsugaren igång igen ute i hallen. Häpp!

Rapporterar mina jobbtimmar för januari, hittills. Ser att jag jobbade 103 timmar i december. Rätt mycket!

Städar på rätt bra och belönas med två Astrid-tjugor som dyker upp i en papperskasse med diverse kvitton, gamla julkort och annat daterat. Tjugorna är giltiga, en tredje var dock en Selma.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: