Kategorier
Stockholm

Stålkonstruktion

Minimalistisk komposition!

I dag var jag trött, fick inte jättemånga timmar sömn och gick upp kl 5.45. Skönt att sluta kl 13 med andra ord. Åker ändå in till city och shoppar fotopapper till vernissagekort, fler förvaringslådor och en rakapparat att raka operationsmagen med. Väl hemma hamnar jag rätt omgående i soffan.

Försöker hålla mig vaken för att inte äventyra kommande natts sömn. Ser ut att inte behöva jobba i morgon, kan vara dags för en paus efter att ha jobbat mer eller mindre heltid sen slutet på november. Blir kul att se hur mycket deg jag knådat ihop när lönen kommer på fredag.

Testar rakapparaten som underligt nog var fulladdad, eller åtminstone så mycket att den går att använda direkt ur kartongen.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: