Kategorier
Stockholm

Komposition med taggtråd

Fortsätter mina försök att skapa ordning i kaos här hemma. Har inget emot kaos, men det blir lättare att hitta grejer med lite ordning. Hallen fylls av kartonger, förpackningar, kasserade böcker att bära ut. Annat blir kvar i avvaktan på den mobila kommunala grovsophämtningens nästa datum. Behöver därför spara en del kartonger för transport meddelat pirra till nämnd grovsophämtning. Har säkert en hel del också som skulle funka i en bakluckeloppis, äger dock ingen baklucka. Får ändå vara glad över att jag orkar ta mig an detta sisyfosarbete. Tyvärr ser det nästan värre ut efter att jag fått plats för sex förvaringslådor i bokhyllan.

Ett gäng äventyrsböcker hittas och ska läsas innan de får kila vidare.

2 svar på ”Komposition med taggtråd”

Annat blir kvar i avvaktan på den mobila kommunala grovsophämtningens nästa datum? Vad är detta? När blir det mobil grovsopshämtning. Jag ha en behändig pirra om behöver lånas. Köpt på Classe.

Man får ju inte slänga vad som helst i soprummet, inte ens papperskassar. Turlista för årets mobila grovsophämtning är inte klar än. Närmaste hämtningsplats är Skarpövägen 1. Har en egen Classe-pirra.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: