Kategorier
Stockholm

Omvändelse under galgen

Omvändelse under galgen.

En annan avdelning på Karolinska tycker att det är dags att lämna ett bajsprov igen, för att kolla om där finns spår av cancer. Har gjort det minst två gånger tidigare och tycker det är bra att det görs. Bra då att laxermedel ingår i det aktuella medikamentsortimentet. Tycker bara att de kunde haft samma kontrollsystem PSA-prov och redan när man fyllde 50 eller nåt.

Bra drag i moffetabletterna jag tar! Utan dem skulle jag inte få nåt gjort de här dagarna omedelbart efter operationen utan bara ligga och kvida. Lägger en snabbverkande på nattduksbordet att ta när jag vaknar i morgon. Det är i axlarna det känns värst och när smärtan kommer krypande tar jag två alve och en långtidsverkande moffe som ska räcka till i kväll. Vid läggdags blir det en ny dos. Kaggen är svullen, och på söndag ska jag rycka fem plåster som sitter i en halvcirkel med utgångspunkt från naveln.

4 svar på ”Omvändelse under galgen”

Fick anmaning från SLL för några år sedan att skicka sånt prov på posten. Medföljde rör. Tyckte det var helabsurt och oetiskt och gjorde aldrig det.

Bra när medicinen tar

Det var nog min första reaktion också, vill jag minnas. Men sen tänkte jag att cancer inte är nåt jag vill ha. Och om man nu tänker tillbaka på dels urologens rotande i samma trakter och katetern i snorren så…

Stängt för kommentering.