Kategorier
Stockholm

Tors torn

La mig i bingen för att vila när jag kom hem i går. Tar mig sen upp ur sängen och sätter mig vid datorn utan alltför stor smärta. Den kommer istället hundra gånger värre än tidigare när jag ska lägga mig igen, rent djävulskt vad det gjorde ont. Det tar några minuter innan det går över och under natten är det inget som ens antyder smärta.  När jag vaknar har jag ingen lust att kliva upp. Vet att jag behöver duscha och gå ner till apoteket och fruktar smärtan. Men det går hyfsat även om det är trassligt med katetern och urinpåsarna.

Men satan vad jobbigt att behöva somna på rygg i fjorton dagar!

4 svar på ”Tors torn”

Lider med dig och somna på rygg, fy fasen. Men alltid finns värre. Håll ut.
Jag har en f.d. arbetskompis som har köpt lägenhet i Tors torn. Han sålde nån skog utanför Arboga innan (hans tjejs släkts) och på jobbet var han ekonomichef. De brukar skicka bilder på utsikten. Nästan högst upp i tornet. Ja herregud. Take care!

Som ett inte så lustigt sammanträffande fick jag min ”dom” dagen efter din operation; tyvärr inte upptäckt i tid och spridning till närliggande lymfkörtlar. Skymfa lymfa! Operation no option, i stället hormoner och strålning. Först svor jag ju åt att inte tagit min PSA-test i tid men efter dina berättelser kan jag trots allt känna en liten vinst med att troligtvis inte behöva ha samma smärta. Håll ut och god bättring! Ska försöka lägga ut lite bilder från mitt besök häromveckan på NKS och omgivning…

Jävlars! Smärtan dämpas ju av morfinet och alvedonet, sen är man lite för snurrig för att göra just något ö h t. Att det inte kallas till PSA-prov, fattar jag inte. Min kroppspulsåder har de kollat minst två ggr och jag ska strax skicka iväg ett bajsprov för minst tredje gången, så varför inte PSA-koll? Kämpa på du med, håller tummarna för en bra behandling! Fotogenisk omgivning annars, runt och i Nya Karro!

Stängt för kommentering.