Kategorier
Stockholm

Schwung i betongen

Bilden gjord åt andra hållet, jämfört med bilden som även innehöll Norra tornen.

Glögg måste jag ju ha till julen och jag kollar Aftonbladets glögglista. Minst en flaska blir det. Kanske Brännland Ember äppelglögg och/eller Tegnér & son Wilckens Fat Starkvinsglögg. Russin, mandel och lussebullar till det.

Derby I hockeyallsvenskan I går, SSK mot Djurgården. Efter att det eldats bengaler i Djurgårdsklacken (kanske även i SSK-dito) beordrade polisen tömning av hela arenan och matchen spelades sen klart inför tomma läktare. En stor majoritet av djurgårdssupportrar fördömer starkt klackklickens agerande och vill se de skyldiga portade. Vad jag förstår är bengaler och bangers förbjudna, det råder maskeringsförbud, men ändå står de där match efter match maskerade och eldar och smäller. Många vill att Djurgårdens IF ska straffas med minst böter men klubbarna gör det som är tillåtet att göra vad gäller säkerhet och visitering. Det som går att göra är kollektiv bestraffning typ tomma läktare, det som inte verkar gå att göra är att utkräva ansvar av de som är skyldiga.