Kategorier
Stockholm

Andra kvartetten

Satt som sagt länge med mina gamla och nyare gatufoton. Kollade genom olika mappar med nästan 4 000 bilder innan jag sorterade dem i gatufoto svartvitt 1×1, gatufoto svartvitt 4:3 respektive motsvarande för färg. Men inget från Berlin, de bilderna är jag less på, eller New York, dessa kommer på utställningen. Och beträffande utställningen, det kan bli två varianter av magazinet, en motsvarande utställningskatalog och en motsvarande en sammanställning av det mesta och det bästa ur min new york-samling. Då har jag nåt att pyssla med.

Jag kanske behöver köpa mig en ny dator med bättre kapacitet. Snålade kanske på det när jag köpte den senaste. Nu börjar den sakta men säkert lagga när jag jobbar länge med mina bilder. För lite RAM-minne eller nåt. 

2 svar på ”Andra kvartetten”

Stängt för kommentering.