Kategorier
Stockholm

Sorg

Dagsfärsk bild från Coop-promenaden.

Utan dubbar hade det inte gått, utan dubbar hade jag inte stått. 

Coops totala make-over fortsätter och jag frågar en anställd om de kommer erbjuda guidade turer. Får bland annat veta att det beräknas vara klart vecka elva. Får nog ha på mig linserna när jag går och handlar. 

Kollar Djurgårdens andra träningsmatch, mot Västerås. Ska jag döma efter vad jag såg Bajen göra mot Bodö/Glimt och vad jag tror om MFF, Häcken och Elfsborg, får DIF slåss om femteplatsen. Snabbhet och teknik är dagens lösen, det saknar Djurgården på många fötter. 

Läser i lokaltidningen att en gammal kollega gått bort. På samma sida ser jag sen att en kompis mamma också lämnat in. Än värre blir det när jag ser dödsannonsen för en gammal elev. Så tråkigt!

Ett svar på ”Sorg”

Stängt för kommentering.