Kategorier
Stockholm

Drömspår

Fönster, jag gillar fönster!

Somnar i hyfsad tid i går, men vaknar ett par gånger under natten. Drömmer en massa, bland annat att jag ser ett gäng röda änder som jag plåtar. Sen kommer inflygande ett gäng stora svanar med mörka näbbar, men då funkar inte kameran. Vilket är rätt vanligt i mina drömmar.

Vägunderlaget var bra, välgrusat överlag.

Trevlig skoldag med eleverna, som alltid. Gratulerar båda födelsedagsbarnen vilket båda uppskattade.

Bilden nedan, glas är en spännande bilduppgift att ta sig an. Om resultat blir realistiskt eller ej kvittar, det blir häftigt ändå.

2 svar på ”Drömspår”

Jag får passa på med mina skolbesök den här terminen. Sen börjar de i fyran och min kollega börjar om med en ny första klass. Då har jag ingenstans att vara under lektionstid.

Stängt för kommentering.